• Gratis verzending vanaf €150,-
  • Bezorging in Nederland
  • Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Ruilen / retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@surf-turf.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@surf-turf.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.

 

Je kan een vlees- en visproducten niet retourneren zodra je deze hebt aangenomen van de bezorger. Dit i.v.m. het bederven van het vlees/vis. Controleer daarom goed het product bij de bezorger aan de deur, zodat je zeker weet dat dit het vlees of vis is wat je besteld hebt.

Producten die je besteld bij ons die niet uit vlees/vis bestaan zoals rubs of accessoires, kunnen wel tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden zolang je deze niet gebruikt hebt en in de originele verpakking zit.

 

 


Dit formulier alleen invullen als u de overeenkomst wilt herroepen.

Beste,

Wij zullen jouw aanvraag voor retourneren/ruilen zo snel mogelijk in behandeling nemen. 

Let op! De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.

 

Je kunt het product sturen naar: 

Surf and Turf

De Meren 1425

6605XX Wijchen


Bedankt voor het invullen. 

Je krijgt van ons een bevestiging waarneer wij jouw geretourneerde product hebben ontvangen.